Jaaroverzicht 2019

Natuurlijk zijn we op heel veel projecten trots, maar deze zetten wij graag even in de schijnwerpers!

Het verhaal van… Erwin Stok

In 'het verhaal van' maken we kennis met onze medewerkers en de projecten waar zij actief zijn. Dit keer spraken wij met Erwin Stok, inspecteur bij visiplan, die momenteel onder andere werkzaam is voor VvE Wijdeblik in Breukelen. 

Samenwerking Stichting Opkikker

Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken. Precies dat is waar Stichting Opkikker bij kan helpen. Lees meer over onze mooie samenwerking.

Positieve hercertificatie audit NEN-EN-ISO 9001:2015

Hoera! Met trots kunnen we mededelen dat het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat van visiplan voor de komende 3 jaar is verlengd. Lees er alles over en bekijk ons vernieuwde certificaat.

Welkom op onze nieuwe website

Om visiplan afzonderlijk beter op de kaart te zetten vonden wij het hoog tijd voor een update van de huisstijl en een nieuwe website. Met trots kunnen we mededelen dat www.visiplan.nl vanaf heden live staat! We vertellen u er alles over.

Het verhaal van… Remco Luisman

In ‘het verhaal van’ maken we kennis met onze medewerkers en komen we wat meer te weten over de de projecten waar zij werken. Dit keer spraken we Remco, die werkt als integraal beheerder coördinator Centraal Station en Beatrixkwartier in Den Haag.

Visiplan verzorgt advies gevelreiniging

Blaak, Rotterdam

Voor een rijksmonument, gelegen aan de Blaak 40 in Rotterdam, stelt visiplan een reinigingsplan voor de gevel op in opdracht van Yova Blaak B.V. Lees meer over dit bijzondere project.

Het verhaal van… Peter Tiernego

Deze keer in ‘Het verhaal van’ is Peter Tiernego aan het woord. Wij spraken hem over zijn rol in de organisatie én de plannen voor 2019. Nieuwsgierig geworden? Peter vertelt alles over zijn visie als ondernemer en over wat hem drijft.

Samenwerking visiplan en SociaalPlus

Bij visiplan hebben wij het geluk om al een lange tijd een mooie samenwerking te hebben met het klantcontactcenter van het bijzondere bedrijf SociaalPlus. Nieuwsgierig naar onze samenwerking? Wij brachten er een verslag over uit.

Samenwerking stichting De Hond Kan De Was Doen

Stichting ‘De Hond Kan De Was Doen’ wil alle krachten bundelen om het doorzettingsvermogen van volwassenen en kinderen met een beperking te ondersteunen. Lees meer over onze samenwerking.