Bereikbaarheid tijdens de kerstvakantie

De kantoren van visiplan zijn gesloten van 22 december 2023 t/m 2 januari 2024. Telefonisch zijn we beperkt bereikbaar in deze periode.

Overheid, verbouw, onderhoud, projectleiding, meerjarenonderhousplan, technische inspecties aanblik gemeentehuis

Verbouwing gemeentehuis van start

Gemeente Katwijk

In het nieuwe 'toekomstbestendige' gemeentehuis komen alle publieksfuncties op één plek. Visiplan verzorgt de coördinatie van de verbouwing.

Jaaroverzicht 2019, projecten, landelijk

Jaaroverzicht 2019

Natuurlijk zijn we op heel veel projecten trots, maar deze zetten wij graag even in de schijnwerpers!

Technische inspecteur

Het verhaal van… Erwin Stok

In 'het verhaal van' maken we kennis met onze medewerkers en de projecten waar zij actief zijn. Dit keer spraken wij met Erwin Stok, inspecteur bij visiplan. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Samenwerking Stichting Opkikker

Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken. Precies dat is waar Stichting Opkikker bij kan helpen. Lees meer over onze mooie samenwerking.

Positieve hercertificatie audit NEN-EN-ISO 9001:2015

Hoera! Met trots kunnen we mededelen dat het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat van visiplan voor de komende 3 jaar is verlengd. 

Welkom op onze nieuwe website

Om visiplan afzonderlijk beter op de kaart te zetten vonden wij het hoog tijd voor een update van de huisstijl en een nieuwe website. Met trots kunnen we mededelen dat www.visiplan.nl vanaf heden live staat! We vertellen u er alles over.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Samenwerking visiplan en SociaalPlus

Bij visiplan hebben wij het geluk om al een lange tijd een mooie samenwerking te hebben met het klantcontactcenter van het bijzondere bedrijf SociaalPlus. Nieuwsgierig naar onze samenwerking? Wij brachten er een verslag over uit.