Jubileum Dennis Sekeris

15 jaar

Ter ere van Dennis zijn jubileum stelde we hem een paar vragen over zijn loopbaan bij visiplan.

Hoe ziet je loopbaan bij visiplan er uit ?

" Wat gaat de tijd toch snel. Ik kan mij herinneren dat ik mocht starten als assistent projectleider bij het inspecteren en opstellen van onderhoudsbegrotingen voor een groot aantal scholen in Lelystad. Na het opdoen van ervaring en kunde zijn mijn competenties verbreed en werd ik ingezet op diverse opdrachten. Zo heb ik onder andere:

  • Op nieuwbouw putten gestaan door opzichters tijdelijk te assisteren en vervangen.
  • Diverse petten opgehad tijdens oplevermomenten tussen ontwikkelaars en bouwers,
  • Onderhoudswerkzaamheden begeleid en aangestuurd voor VvE's,
  • Geleerd om  advies te geven en te schrijven over het veilig maken van daken.
  • BHV cursussen gedaan om veiligheid te waarborgen binnen het bedrijf.

 Op dit moment ben ik gespecialiseerd in het inspecteren, conditioneren en adviseren van onroerende zaken en assisteer en adviseer ik potentiële kopers maar ook verkopers hierin".

Welke projecten blijven je bij?

Ten eerste de nulmetingen en onderhoud adviezen die ik heb gegeven voor Heijmans op de bijzondere locatie “schiphol perceel 5A”. De facilitaire gebouwen op de plant van de NS afdeling in Haarlem is een soortgelijk project geweest. Ook blijft me bij de grote vastgoed portefeuille in Amsterdam centrum voor de gemeente Amsterdam, met een grote diversiteit aan gebouwen en gebruikers.

Wat zijn je drijfveren?

 " Wat drijft mij zo lang tot het blijven bij één organisatie? Ik blijf geloven in de kracht van de organisatie, de brede inzetbaarheid en diversiteit van opdrachten. Het sociale contact met collega’s en klanten. Geen enkel mens en gebouw is hetzelfde, en dat maakt het werk zo interessant" 

ventilatie-onderzoek, coronaproof, ventileren, delft, gymzalen, kleedruimte, douche, rivm

Start Ventilatie-onderzoek gymzalen

Delft

Visiplan onderzoekt of de gymzalen in de gemeente Delft coronaproof te ventileren zijn.

Vacature Unit Manager

Ben jij opzoek naar een volgende stap in je carrière en is onderhoud aan vastgoed je passie? Dan heeft visiplan de functie waar je naar zoekt!

coronavirus

Bereikbaarheid tijdens coronacrisis

Ook tijdens deze onrustige tijden van het coronavirus zijn wij u graag van dienst. Onze medewerkers werken volgens de strikte richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.