Welkom op onze nieuwe website

OB&V is al meer dan 50 jaar adviseur en bouwbegeleider in Nederland én de overkoepelende holding van oculus, btb, visiplan en vidinfra. Om deze werkmaatschappijen afzonderlijk beter op de kaart te kunnen zetten vonden wij het hoog tijd voor een update van de huisstijl en vier afzonderlijke websites. Na btb was het de beurt voor visiplan. Met veel trots kunnen we mededelen dat www.visiplan.nl vanaf heden live staat!

Mooi visitekaartje

De vernieuwde, frisse en overzichtelijke uitstraling past volledig bij waar we voor staan: deskundig, betrokken en innovatief. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van onze diensten, de laatste projecten en nieuws vanuit de branche en organisatie. De website is uiteraard geschikt voor mobiele apparaten en biedt tevens veel ruimte voor sfeerbeelden.

Tips of suggesties

Kijk snel rond en laat ons gerust weten wat u er van vindt. Tips of suggesties zijn natuurlijk altijd welkom. U kunt deze naar ons mailen via info@visiplan.nl.

Bereikbaarheid tijdens de kerstvakantie

De kantoren van visiplan zijn gesloten van 22 december 2023 t/m 2 januari 2024. Telefonisch zijn we beperkt bereikbaar in deze periode.

Aandelen overdracht

We hebben heuglijk nieuws!

Afscheid Hans Roseboom

Na bijna 20 jaar verband gaat Hans ons verlaten.