Huisvestingsmanagement

Staat uw organisatie voor de keuze van verbouwen, verhuizen, nieuwbouw of renovatie? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en begeleiden het gehele huisvestigingstraject. Vanaf het idee tot en met de inrichting van een gebouw.

Huisvestingsplan

Huisvestigingsmanagement begint met het in kaart brengen van uw wensen en eisen. Deze leggen we vast in een Programma van Eisen. Op basis van dit document maken we in samenspraak keuzes voor het vervolgtraject. Alle adviezen worden samengevat in een integraal en strategisch huisvestingsplan.

Wat doet een huisvestingsmanager?

Een huisvestigingsmanager is het eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, vanaf het initiatief tot en met de oplevering en opereert volledig onafhankelijk. Onze huisvestingsmanagers ontfermen zich onder andere over: 

  • Het afstemmen van vraag en aanbod
  • Bewaken en beheren van contracten, financiën en planning
  • Het optimaliseren van de waarde van vastgoed
  • Het doorrekenen van investeringsbeslissingen
  • Het onderkennen en reduceren van risico’s
  • De aansturing van derden, zoals facility managers, installatietechnici en ICT-partijen

NEN 2580

Visiplan verzorgt ook professionele metingen en bouwtekeningen in eigen beheer conform de NEN 2580.

Meer informatie

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze adviseurs de aangewezen personen voor uw project. Bekijk onze huisvestingsprojecten en neem bij vragen of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op via 015 – 251 52 21 of e-mail. Visiplan is u ook graag van dienst met prestatiegericht onderhoud.