Woningcomplex Futura

Zoetermeer

Voor woningcomplex Futura in Zoetermeer, bestaande uit 69 moderne appartementen, mochten wij een meerjarenonderhoudsplan verzorgen.

  • Sector: Woningbouw
  • Opdrachtgever: a.s.r. vastgoed vermogensbeheer
  • Werkzaamheden: Meerjarenonderhoudsplan
  • Plaats: Zoetermeer
  • Realisatie: 2018

Over Futura

Futura is een woningcomplex gelegen op loopafstand van het winkelcentrum het Stadshart in Zoetermeer. Het complex omvat 69 diverse appartementen met buitenruimten. De meeste appartementen beschikken over een terras en er is een afgesloten parkeergarage aanwezig. Futura kenmerkt zich door het grote atrium met glaspartij en diverse duurzaamheidsoplossingen.

Visuele inspectie en conditiemeting

Visiplan is gevraagd een visuele inspectie uit te voeren van de onderhoudsbehoevende gebouwdelen. Denk hierbij aan de buitenschil, afwerkingen van het interieur, de gebouwgebonden technische installaties en terreinverhardering, verlichting en riolering. De onderhoudstoestand is vervolgens conform de NEN 2767 conditiemeting opgenomen. 

Digitale rapportage

In het software programma O-prognose is een digitaal rapport voor de opdrachtgever opgesteld. Hierin staan onder andere het inspectieverslag met advies en aandachtspunten, een samenvatting van de onderhoudskosten en een meerjarenbegroting voor een periode van 20 jaar.